У Кропивницькому пройшов чемпіонат області з таеквондо

Перегляди: 1436

У кропивницькому дитячо-юнацькому клубі «Надія» відбувся чемпіонат Кіровоградської області з таеквондо ІТФ серед дітей, кадетів і юніорів, передає CBN.

У турнірі взяли участь спортсмени з кропивницьких ДЮСШ - 2, ДЮКів «Надія» та «Мрія» управління молоді та спорту міськради, компаніївської ДЮСШ «Юність», а також таеквондисти з Великої Северинки та Великої Виски. Нагороди розігрувалися в спаринг і особистому тулі.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Чемпіонами області стали: Микита Кудін, Єгор Бугаєнко, Артем Кружінскій, Денис Бойко, Єлісей Брезгалов, Дмитро Деміхов, Владислав Цушко, Дмитро Артеменко, Анастасія Богатнова, Марія Темненко, Дарина Темненко, Володимир Коротун, Максим Сабада, Данило Рачкован, Михайло Прудкун, Єгор Рожко, Михайло Ходіневіч, Максим Кривохижа, Михайло Пастух, Ілля Бутурліменко, Кіра Бражникова, Олександр Пономаренко, Артем Вдовиченко, Олександр Рожко, Карина Настасієнко, Леонід Кесьян, Назар Кінш, Данило Васюра, Валерія Макаренко, Денис Слюта, Марат Алієв.

До змагань спортсменів підготували тренери ЗТУ Ігор Зюнзя, Андрій Конопацький, Размік Періханян, Дмитро Садовий та Владислава Лягаева.