Міськрада Кропивницького: вбиральні на кінцевих зупинках не з'являться

Перегляди: 1730

Вбиральні на кінцевих зупинках маршрутів транспортної мережі Кропивницького встановлювати не будуть, повідомили CBN в прес-службі міськради.

Міське управління транспорту підписало угоди з закладами харчування, аби вони надавали водіям змогу користатися вбиральнями.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Проблему підтримання чистоти та порядку на кінцевих зупинках пасажирського транспорту та встановлення там вбиралень у Кропивницькому піднімали не один раз.

За наведення ладу відповідають підприємства-перевізники, слідкувати за дотриманням чистоти на кінцевих зупинках також повинні управління ЖКГ та власники підприємств, що знаходяться поруч, проте роками проблема не вирішується.

Два роки тому на одній з січневих апаратних нарад міський голова Андрій Райкович наголосив, що під свою особисту відповідальність дозволяє виділити землю під вбиральні, бо впевнений, що «ніяких державних актів на це не потрібно».