У фракцiї «Слуга народу» вибачилися за пораду нардепа пенсiонерцi продати собаку

Перегляди: 780

Заступниця голови фракцiї «Слуга народу» Євгенiя Кравчук заявила, що керiвництво фракцiї не пiдтримує позицiю Євгена Брагара щодо оплати комунальних послуг пенсiонерами, вона вибачилася за слова депутата i назвала висловлювання Брагара абсолютно некоректним.

Про це повiдомляють Факти ICTV.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У свою чергу заступниця керiвника Офiсу президента Юлiя Ковалiв в ефiрi «Свободи слова» на телеканалi заявила, що питання пенсiонерки Любові Колючої з Кiровоградщини вивчили.

«Ми вивчили питання Любовi Павлiвни з Кiровоградської областi. За iнформацiєю, яку сьогоднi надав уряд, ця сiм’я з початку сезону отримала монетизовану субсидiю у розмiрi трохи бiльше 3,5 тисяч гривень, що в середньому дозволило цiй сiм’ї платили не бiльше, нiж 300-350 гривень за комунальнi послуги», – зазначила Ковалiв.

Вона додала, що таким чином монетизацiя субсидiй дозволяє людям зменшувати свої витрати на оплату компослуг.

Нагадаємо, до студiї телеканалу «112», де в прямому ефiрi був нардеп вiд «Слуги народу» Євгенiй Брагар, зателефонувала Любов Павлiвна з Аджамки i запитала, як їй прожити на пенсiю у 2 тисячi гривень, якщо газ такий дорогий. «Якщо собака елiтної породи – вона може його продати», – сказав народний обранець.