На Кiровоградщинi готові до складних погодних умов

Перегляди: 921

В областi ввели план взаємодiї з протидiї загрозам ускладнення дорожнього руху, оперативнi штаби перевели на цiлодобовий режим роботи.

Про це CBN поiнформували в прес-службi ОДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Щоденно проводиться збiр iнформацiї з мiст та районiв областi щодо розвитку гiдрометеорологiчної ситуацiї.

Органiзували 28 тимчасових стоянок для великовантажного транзитного транспорту. На дорогах загального користування пiдготували 252 одиницi спецiалiзованої технiки, уклали договори на залучення у разi потреби 779 одиниць додаткової спецтехнiки.

На цiлодобовому чергуваннi й управлiння ДСНС України в областi – 205 чоловiк особового складу та 57 одиниць технiки. У резервi – 249 чоловiк особового складу, вiсiм одиниць iнженерної технiки, два тягача, бiльше 65 одиниць основних пожежних автомобiлiв та спецiальної технiки, два пiротехнiчнi розрахунки, два пересувнi пункти обiгрiву на базi автомобiлiв пiдвищеної прохiдностi, 52 електростанцiї.

Нагадаємо, у зв’язку з перемiщенням активного циклону з пiвденного заходу 5-6 лютого на територiї областi очiкують складнi погоднi умови.