Роботодавцям Кропивницького нагадали про штрафи за зарплату в конвертах

Перегляди: 968

Кропивницьких бізнесменів попередили: за допуск до роботи неоформлених працівників вони відповідатимуть фінансово, передає CBN з посиланням на прес-службу міськради.

У січні фахівці відділу з питань праці міськради провели в обласному центрі широкомасштабну акцію - поспілкувалися з 527 роботодавцями.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Підприємцям роз’яснили основні вимоги законодавства у сфері праці та попередили про тижневий термін для добровільної легалізації трудових відносин.

«Під час відвідувань інспектори праці поставили під сумнів легальність праці принаймні 30 працівників», - звернув увагу начальник відділу Микола Рибак.

Він наголосив, що за порушення вимог законодавства за одного нелегального працівника їм доведеться сплатити 141 690 гривень штрафу.

Микола Рибак додав, що на офіційному сайті міськради та на сторінці відділу з питань праці у Facebook постійно роз’яснюють вимоги законодавства про працю та висвітлюють роз’яснювально-попереджувальну роботу інспекторів праці.

Наступну перевірку розпочнуть вже цього місяця.