«Олександрія» здолала болгарський «Левські»

Перегляди: 1131

ФК «Олександрія» свій другий навчально-тренувальний збір, у рамках підготовки до поновлення боротьби в чемпіонаті Української Прем’єр-Ліги, проводить у турецькому Бєлєку, передає кореспондент CBN.

У першому поєдинку наші земляки здолали володаря Кубка Казахстану - команду «Кайсар» - 1:0. А сьогодні підопічні Володимира Шарана зіграли з 26-ти разовим чемпіоном та володарем Кубка Болгарії – ФК «Левські», який у поточному чемпіонаті своєї країни посідає друге місце.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Перший тайм пройшов за відчутної переваги олександрійців, які багато атакували, примусивши суперників захищатися. Контратаки футболісти болгарської команди майже не проводили. Наполегливість підопічних Володимира Шарана призвела до голу на 33-й. Артем Сітало увірвався в штрафну з лівого флангу й влучно пробив – 1:0.

По перерві, незважаючи на зміни в складі українців, характер протиборства не змінився. Олександрійці продовжували наполегливо шукати шляхи до воріт конкурентів. І на 60-й хвилині атака, яку розпочав Олексій Довгий, а продовжив Тимур Стецьков своєю передачею в штрафну, завершилася влучним ударом Максима Задераки. Хавбек вдало зіграв на випередження й подвоїв рахунок – 2:0. На 75-й хвилині за гру рукою Довгого в штрафному майданчику був призначений пенальті, який реалізував Костов.

До фінального свистка рахунок не змінився, ФК «Олександрія» здобув вже другу перемогу на зборі в Бєлєку.

Склад ФК «Олександрія»:

1 тайм: Паньків (к), Мірошніченко, Дубра, Бабогло, Лучкевич, Вантух, Грицук, Третьяков (Задерака,32’), Гречишкін, Гордієнко, Сітало.

2 тайм: Білик, Пашаєв, Шендрік, Мельник, Стецьков, Банада, Довгий, Протасов (Івахно,80’), Задерака (Мишенко,61’), Безбородько, Запорожан.