У Новоукраїнці представили нового голову РДА

Перегляди: 2247

Сьогодні, 7 лютого, голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрій Балонь офіційно представив громаді голову Новоукраїнської РДА Віталія Пастушенка.

Про це CBN повідомили у прес-службі ОДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Віталій Пастушенко після успішного подолання усіх етапів добору за програмою LIFT став керівником районної державної адміністрації. Він має юридичну освіту і чималий досвід роботи. Зараз перед ним стоять завдання від президента України та уряду ефективно реалізувати на території краю програми, що принесуть позитивні зміни у всіх сферах суспільного життя», – зазначив Андрій Балонь.

Віталій Пастушенко розповів громаді, які пріоритетні напрямки роботи вже для себе визначив. Це ефективне управління власністю, залучення інвестиційних ресурсів, відновлення довіри до органів державної влади, налагоджена співпраця з місцевим самоврядуванням і ОТГ.

«Усвідомлюю, яку велику відповідальність несу перед жителями Новоукраїнського району. Маю значні економічні зв'язки як в Україні, так і за її межами, тому представники місцевої бізнес-сфери можуть на них розраховувати задля розвитку краю», – додав він.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський призначив голів районних державних адміністрацій у Кіровоградській області.Головою Новоархангельської РДА став Олександр Маличенко, Новоукраїнської – Віталій Пастушенко, Олександрівської – Андрій Лапа, Новомиргородської - Алла Дворніченко.