«Слуга народу» Брагар може не приїхати в Аджамку (ВІДЕО)

Перегляди: 3382

«Слуга народу» Євген Брагар може не приїхати в Аджамку, де обурені селяни чекають його від самого ранку.

Про це журналістам повідомила сільський голова Аджамки Тетяна Зайченко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За її словами, спочатку нардеп пообіцяв, що приїде, аби поспілкуватися із селянами. Сказав, що перед зустріччю зателефонує. Однак, на анонсовану розмову й досі не з’явився. Наразі на телефонні дзвінки Брагар не відповідає.

Селяни натомість на заклик зустрітися і поговорити відреагували масово. Зібралися у сільському будинку культури. Послухати пояснення Брагара приїхали і журналісти.

Любов Колючу, через дзвінок якої поведінкою нардепа обурилася вся Україна, люди слухали стоячи.

«Це геноцид», - лунає із зали коментар щодо тарифів на комунальні послуги для українців.

«Те, що у людей немає чим сплачувати за комунальні послуги, нікого не цікавить. Так, людина отримала субсидію. Але окрім, як за газ заплатити, людині треба ще якось жити. "Нафтогаз", який сидить на шиї у людей, звідки такі зарплати у вас? Прем'єр-міністр отримує 100 тисяч, як так можна? Нелюдський тариф. Ну, не настільки ж піднімати», - обурюється жителька Суботців Знам’янського району, яка теж приїхала на зустріч в Аджамку, Інна.

«Всі говорять, але ніхто нічого не робить. Ці платіжки незаконні. Проводили газ за рахунок людей. Якщо уряд вважає, що маємо заплатити за транспортування, то хай заплатять нам за транспортування по трубах нашого села. Бо це було за рахунок жителів Аджамки», - каже місцевий житель Сергій.

«Яку потрібно обрати владу, щоб не закривали лікарні і школи в селах? У наш дитсадок підвозять дітей із сусідніх сіл», - говорить депутат сільської ради Ольга Харченко.

«От ви, молоді та зелені, рвалися до влади. Куди ви нас ведете? Якою ви бачите країну через п’ять років? Я бачу, що ведете туди, що такі як я, подохнуть», - висловилася жителька Аджамки Тамара.

«Чи хтось вірив, що Брагар буде? Ніхто не вірив. Завдяки пресі ми можемо донести отому "народу," якому вони служать, отому клану і Коломойському наші проблеми. Вони ніколи нас не зрозуміють. Депутатка від "Слуги народу" сказала, що на пенсії люди дуже багато живуть і треба підняти вік до 72 років, лишилось лише збудувати газову камеру. Бачили, що вибирали. Самі брали, тепер тіштеся», - коментує її землячка, депутат сільради Наталія Іваніна.

«Може, з якихось поважних причин не приїхав, але надія трохи була. Кілька днів тому дзвонив, просив побачення, я вибачила. З оплатою газу трохи налагодилося», - прокоментувала баба Люба, яка і поставила нардепу незручне запитання в прямому ефірі.

Нагадаємо, до студії телеканалу «112», де в прямому ефірі був нардеп від «Слуги народу» Євгеній Брагар, зателефонувала Любов Павлівна з Аджамки і запитала, як їй прожити на пенсію у 2 тисячі гривень, якщо газ такий дорогий. «Якщо собака елітної породи – вона може його продати», – сказав народний обранець.