У Кропивницькому презентують новітні освітні технології (ФОТО)

Перегляди: 1100

У Кропивницькому в рамках проекту «Аукціон новітніх технологій» розпочався триденний освітній захід, передає CBN.

Ініціаторами виступило міське управління освіти. Перший захід відбувся у 16-й школі, де провели виставку технологій, які використовуються на уроках природничого напрямку та Захисту Вітчизни.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Викладачі Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» розповіли та показали, якими цікавими можуть бути математика, хімія, фізика та біологія, як знання, отримані на цих уроках, можна застосувати в звичайному житті та які професії можна отримати, навчаючись у цих освітніх закладах. Молоді науковці розвіяли міфи про перевищення нітратів в овочах, що ми купуємо в супермаркетах, навчили школярів робити лимонад та сухарики, аромасвічки та продемонстрували, з чого робляться полімери і як їх можна використати в побуті.

Представник Економіко-технологічного інституту імені Роберта Ельворті розповів про переваги дуальної освіти, а викладач Військового інституту танкових військ НТУ ХПІ надав можливість учням побачити, як навчають в закладі - спочатку за допомогою окулярів віртуальної реальності, а вже потім на справжній бойовій техніці.

У заході взяли участь майже 200 учнів 9-11 класів з десяти кропивницьких шкіл.

Завтра, 12 лютого, учнів навчальних закладів на «Аукціон новітніх технологій» зберуть у ліцеї «Сокіл», а 13 лютого - в ЕТІ ім.Роберта Ельворті.