«Олександрія» поступилася тбіліському «Динамо»

Перегляди: 891

Декілька гарних шансів олександрійці не використали. А в одному з епізодів суперники збили Артема Сітала у власному штрафному майданчику.

Про це повідомляє спортивний оглядач CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

ФК «Олександрія» завершує підготовку на другому навчально-тренувальному зборі в турецькому Бєлєку. Сьогодні у підопічних Володимира Шарана заплановано два поєдинки. У першому наші земляки зіграли з найтитулованішим клубом Грузії – тбіліським «Динамо».

Перший тайм завершився «сухою» нічиєю – 0:0. Суперники захищалися й намагалися відповідати стрімкими контратаками. Більше небезпечних моментів виникало біля воріт тбіліської команди.

У другому таймі гра зрівнялася. Динамівці провели стрімкий випад лівим флангом із передачею в штрафну. Завадити супернику наші захисники не встигли.

Останні хвилини гри тривали під зливою та в атаках української команди. Але вирвати бодай нічию хлопцям Володимира Шарана не вдалося. Гра завершилася з рахунком – 0:1.

Про перебіг подій другого матчу з СК «Дніпро-1» читайте згодом.