У Кропивницькому відбудеться 12-годинний молебень

Перегляди: 964

У Кропивницькому завтра, 13 лютого, відбудеться щорічний міжконфесійний молебень.

В обласному клінічному госпіталі ветеранів війни 12 годин безперервно молитимуться військові капелани бойових підрозділів ЗСУ, поліцейські капелани управлінь патрульної поліції та священники християнських церков міста, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Молитимуться за збереження обласного клінічного госпіталю як осередку медичної, психологічної та духовної допомоги ветеранам. Адже з впровадженням другого етапу медичної реформи госпіталь перетвориться на звичайну лікарню і не зможе надавати дітям війни, афганцям та ветеранам війни на сході країни ту медичну, реабілітаційну і психологічну допомогу, яку вони отримують зараз.

За словами головного лікаря медичного закладу Геннадія Сябренка, минулого року в Бога просили допомоги у звільненні українських моряків. Сьогодні допомоги потребує госпіталь, у якому обслуговуються 25 тисяч військових, що боронять українську землю від російської агресії.

Долучитись до молитви можна протягом дня. Молебень триватиме з 7:00 до 19:00 на другому поверсі госпіталю. Вхід вільний.