На Кіровоградщині скасували ще один концерт «Кроликів». А заразом - і у всій Україні

Перегляди: 1969

Дует Данильця і Мойсеєнка відомий номером про «кроликів». Артистів неодноразово звинувачували у сепаратизмі, вони виступали в Росії.

Гастролі Володимира Данильця та Володимира Мойсеєнка з шоу-програмою «Давайте посміємося» в Олександрії скасували.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Про це CBN повідомив громадський активіст, АТОвець із Олександрії Ігор Глущенко.

18 лютого зі своїм концертом дует хотів виступити в Олександрії у будинку культури «Світлопільський». Раніше вони гастролювали в анексованому Криму і брали участь у пропагандистських російських шоу.

«Як мені повідомили на сайті, де продають квитки, скасували тур по всій Україні, - сказав Глущенко. - Це дійсно гарна новина. Це перемога кожного, хто боровся з цими "кроліками», і вашого каналу "Вітер", який допоміг нам інформаційно. Не важливо, що про них розповідають, як вони гарно виступають, як вони люблять Київ. Вони свою позицію показали. Коли в країні йде війна, російських артистів в Україні не повинно бути».

Нагадаємо, в Олександрівці громадськість і депутати звернулись до першого заступника Олександрівської РДА, щоб адміністрація скасувала концерт Володимира Мойсеєнка та Володимира Данильця, який мав відбутися 17 лютого в районному будинку культури. Керівництво району вирішило не укладати договір на оренду зали. Таким чином, концерт скасували.