У Кропивницькому жителі спального мікрорайону протестують проти скандальної забудови (ФОТО)

Перегляди: 2871

Жителі вулиці Космонавта Попова в обласному центрі сьогодні, 13 лютого, протестують проти будівництва у зеленій зоні.

Про це з місця подій повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Підприємця Романа Сидорова, що збирається будувати там, за його словами, медичний центр, поки немає. Є робочі, також пригнали трактор.

Люди бояться, що через будівництва залишаться без тепла та води. «Це наша прибудинкова територія, і ми самі будемо вирішувати, що тут буде, - заявила мешканка будинку на Попова, 9, корпус 2, Олена Ляшенко. - Ми підемо до [міського голови Кропивнийького Андрія] Райковича, покличемо всіх, у кого такі самі проблеми, і будемо щось вирішувати».

Разом із жителями мікрорайону - депутат міськради Віталій Бєлов. Він сказав, що йому погрожували представники забудовника.

Нагадаємо, депутат міськради Віталій Бєлов заявив, що на вулиці Космонавта Попова в обласному центрі підприємець планує знищити зелені насадження.

Начальник міської спецінспекції Андрій Максюта у коментарі CBN сказав, що інспекція погодила проведення земляних робіт, оскільки не мала підстав не зробити цього: всі документи підприємця – в порядку.

Бізнесмен Роман Сидоров сказав CBN, що збирається побудувати на вулиці Космонавта Попова медичний центр та пообіцяв не чіпати зелені насадження, крім, імовірно, одного дерева. Він також наголосив, що вважає слова Бєлова про незаконне будівництво піаром.