У Кропивницькому візьмуться за дорогу, що з'єднує Бєляєва з Балашівкою

Перегляди: 1209

Жителі мікрорайонів «Нова Балашівка» та «Бєляєва» занепокоєні станом дороги, що з'єднує ці території.

Про це у своєму запиті розповів депутат Олександр Цертій на засіданні сесії міськради Кропивницького сьогодні, 14 лютого, передає CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Дорогу на вулиці Волкова насипали у 2000-х роках, і зараз вона знаходиться в занедбаному стані.

«Вона є небезпечною для руху транспорту, також виникла ситуація з її просіданням. Ця дорога створювалася за рахунок того, що туди вивозили ґрунт, у тому числі й будівельне сміття. За ці роки ґрунт почав просідати разом з дорожнім полотном, і на сьогоднішній день треба вжити невідкладних заходів, щоб відновити стан дороги і вона стала безпечною для пішоходів та транспорту», - сказав Олександр Цертій.

Вказав депутат і на стан дороги, що веде до восьмої школи. Цертій наголосив, що школа - успішний навчальний заклад, де вчаться діти і з Балашівки, і з Бєляєва. Але добратися нормально до неї неможливо через ями.

Депутат вніс пропозицію, щоб відповідні управління міськради обстежили дорогу, визначили її технічний стан, аби в подальшому можна було б відремонтувати вулицю Бєляєва від перехрестя з вулицею Юрія Бутусова до перехрестя з Родніковою.

Депутати підтримали запит колеги.