У Кропивницькому зустріли спецпризначенців Корінькова і Глондаря (ФОТО)

Перегляди: 4393

У Кропивницькому сьогодні, 14 лютого, на площі Героїв Майдану з оркестром і квітами близько сотні людей зустріли спецпризначенців третього окремого полку імені Святослава Хороброго – Олександра Корінькова і Сергія Глондаря сьогодні, 14 лютого, передає кореспондент CBN.

«Сьогодні ми зустрічаємо Сергія і Олександра. Дуже щасливі! Але давайте не забувати, що ще є наші в полоні», - сказала волонтерка Вікторія Касьянова.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Люди зробили живий коридор. Земляків зустрічали вигуками «Слава Україні, героям слава».

«Дякуємо за зустріч, дякуємо за акції, що чекали», - сказали військові.

Нагадаємо, спецпризначенців 29 грудня після п’яти років полону відпустили в рамках великого обміну бранцями.

Чоловіків захопили, коли вони виконували бойове завдання у районі Дебальцевого. Військові супроводжували колону і мали вивести поранених, однак їхній загін потрапив у засідку.

За долю цих чоловіків вболівало чимало людей. Та найбільше – їхні рідні. За час полону вони провели сотні акцій, мітингів, зустрічей, написали безліч звернень. У той час, поки вони вперто боролися за визволення, псевдоволонтери у соцмережі оголосили благодійний збір на «викуп» Олександра з полону. Для Юлі то був неймовірний стрес. А у Сергія та Катерини народилася друга донька. Дівчатка так само з нетерпінням чекали батька додому.