18 жителів Кіровоградщини хочуть долучитися до Інформаційно-дорадчої ради при Нацполіції

Перегляди: 1115

Долучитися до Інформаційно-дорадчої ради з питань поліцейської діяльності у Кіровоградській області виявили бажання 18 людей, із них мають відібрати не більше 15.

Про це сьогодні, 18 лютого, під час зустрічі робочої групи за участі громадських активістів та поліцейських з відбору кандидатів в ГУ НП в області повідомив головний правоохоронець області Роман Козьяков, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Дещо затягнувся процес реалізації намірів, які були заплановані в рамках проведення експерименту реформи головного управління Національної поліції в Кіровоградській області, - сказав Роман Козьяков. - Виконання положення, яке було створено, нагадаю, разом із громадськістю, разом із безпосередньо присутніми тут, у свою чергу, дало змогу нам здійснити початок роботи Інформаційно-дорадчої ради. Зараз ми витримуємо процедуру, яка покликана визначити відповідність поданих кандидатур, пропоную проговорити їх в процесі нашого спілкування і найшвидше починати роботу ради. Вона потрібна у зв’язку з тим, що в певній мірі та робота, яку ми робимо, ті виклики, які перед нами постають, не завжди однозначно сприймаються суспільством. І хотів би подякувати вам, що ви долучилися до нашої робочої групи для подальшого визначення кандидатів, які будуть працювати у раді. Те, що ми робимо, підлягає висвітленню не лише за нашої ініціативи, а в тому числі через розуміння, яке отримаєте ви, і передасте своїм колективами, групам, осередкам і організаціям, з якими працюєте безпосередньо. Поліція відкрита, наша робота покликана забезпечити нашу комунікацію з громадою. Не лише від поліції залежить спокій громади, а й від зусиль нас усіх. Це маленькі кроки, які призводять до певних позитивних результатів».

Роман Козьяков додав, що створення такої ради допоможе поглибити взаємодію між громадянами та поліцією. Сьогодні робоча група буде знайомитися із документами кандидатів на членство в раді.

«Що люди робили, приймаючи рішення в своїх організаціях або громадських, або інших. Тобто, яка у них історія, і наскільки вони конструктивні в плані долучення до ради, наскільки будуть об'єктивні», - пояснив Роман Козьяков.