Голова ОДА пообіцяв селищу, яке хоче відділитися від Кіровоградщини, об’їзну дорогу

Перегляди: 1119

Голова ОДА Андрій Балонь провів виїзну нараду в селищі Власівка Світловодського району, під час якої обговорив можливості будівництва об'їзної дороги поряд із населеним пунктом.

Про це CBN поінформували в прес-службі ОДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як відзначив очільник Кіровоградщини, жителі Власівки скаржилися йому на транспортну проблему під час його минулого візиту в селище.

«Ми проаналізували ситуацію й з'ясували, що деякі суб'єкти господарювання дійсно порушують правила дорожнього руху і транспортують сировину або продукцію із підприємств через житлові сектори. Паралельно вулицями селища проходять інші великовагові транзитні вантажівки, у зв'язку з чим руйнується асфальтне покриття доріг», – прокоментував Андрій Балонь.

Транспортна проблема може вирішитись, якщо збудувати об'їзну дорогу на території захисної дамби, що проходить на межі Власівки та Кременчуцького району.

«Проблема має бути усунена настільки швидко, наскільки це можливо. Пропоную розпочинати роботу. Виготовлення проектно-кошторисної документації має взяти на себе місцева влада. Натомість моє завдання – знайти фінансовий ресурс, щоб збудувати об'їзну дорогу», – додав Андрій Балонь.

Нагадаємо, на сайті електронних петицій до Верховної Ради зареєстрували прохання про приєднання Світловодська та Власівки до Полтавської області.

Раніше на сесії Кременчуцької районної ради розглянули питання про приєднання Власівки (селище, що входить до складу Світловодська) до Кременчуцького району.