Головний спецінспектор Кропивницького звинуватив комунальників у засміченні Валів

Перегляди: 1226

На своїй сторінці у Facebook начальник спецінспекції Андрій Максюта розповів, що інспектори склали два адмінпротоколи на керівника «Універсал - 2005» Віктора Панішка через порушення, що виявили на території підприємства на Фортечних Валах.

Андрій Максюта зняв відео з території комунального підприємства, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Навіщо вириті два рови?! Для скидання сміття?! Зливання рідини?! Навіщо? І навіщо взагалі звалювати сміття за парканом підприємства, яке прибирає місто?! В мене шок від побаченого. Зараз туди знову виходить інспектор для документування. Ми нікому не дамо розривати без дозволу Вали!!! Як і інші комунальні території!» - обурився Андрій Максюта.

https://www.facebook.com/sapsan.sport/videos/pcb.2462201037366543/2462199360700044/?type=3&theater

У коментарі CBN Віктор Панішко пояснив, що напередодні підприємство проводило нічне прибирання міста.

«Машини в нічний час дорожнє сміття вивантажують на території підприємства. Наступного дня або через один день його вивозять на полігон. У зв'язку з тим, що на полігоні в нічний час відсутнє освітлення, щоб процес не переривався, роблять саме так», - розповів керівник «Універсал - 2005».

Він додав, що влітку «глобуси», що збирають сміття з узбіч, теж вивантажують його на майданчику, після чого воно вивозиться на полігон.

«Це частина технологічного процесу, щоб не виїжджати в нічний час на полігон», - наголосив Віктор Панішко.