У Кропивницькому спитають з власників недобудов

Перегляди: 1082

В Кропивницькому після падіння людини в шахту ліфта недобудованого будинку створили спеціальну робочу групу, знову провели перевірку недобудованих об'єктів та обстежили їх стан.

Про це CBN розповів заступник міського голови Олександр Вергун.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Недобудов виявилося 38. Це будинки, що зводяться, частково законсервовані, а також ті, що «не мають ні огорожі, ні охорони, ні закритих вікон першого поверху».

Тому вчора, 19 лютого, члени робочої групи з виявлення неогороджених недобудов вирішили викликати на наступне засідання власників двох будівель, що знаходяться в найгіршому стані. Це недобудова на вулиці Жадова, що належить житлово-будівельному кооперативу «Політ», та приміщення в райцентрі, власником якої є ГУ Нацполіції в області.

«Запросили до нас на наступному тижні власників цих приміщень і будемо виставляти їм вимоги, щоб вони привели у відповідність свої об'єкти: законсервували та поставили охорону», - наголосив Олександр Вергун і додав, що жодна недобудова не є власністю міста.

Нагадаємо, обласний центр розбурхало падіння в шахту ліфта недобудованого будинку на вулиці Жадова в Кропивницькому студента будівельного коледжу Ігоря Миценка.