Головою Новгородківської РДА став колишній дорожній будівельник

Перегляди: 3676

Головою Новгородківської районної держадміністрації Кіровоградської області призначений Олександр Антоненко, передає CBN з посиланням на сайт голови держави.

Згідно з декларацією за 2018 рік, Олександр Антоненко має квартиру в Новгородці, а його дружина - будинок та земельну ділянку. Антоненко - власник двох автівок, ВАЗ та LT.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У 2018 році чоловік за основним місцем роботи заробив 52,5 тисячі гривень, тобто щомісяця отримував мінімальну зарплату. Ще одним джерелом доходу став подарунок у грошовій формі - 320 тисяч гривень та трохи більше 75 тисяч гривень спадщини.

На власній сторінці у Facebook Олександр Антоненко повідомляє, що навчався він у Новоукраїнській школі, у КНТУ вивчав дорожньо-транспортні машини та живе у Кропивницькому.

«Насамперед на цій посаді я хочу, щоб Новгородківський район розвивався. Готовий до співпраці з усіма громадськими організаціями. Реформи треба робити, а у нас уже не так багато часу, щоб зробити сильну державу. Я знаю точно, що потрібно реформувати медицину, науку, освіту, соціальну сферу», - зазначив Антоненко у коментарі CBN.

За його словами, йому добре знайома дорожня сфера Новгородківського району - раніше він займався будівництвом доріг.