У Кропивницькому провели два смачні благодійні майстер-класи (ФОТО)

Перегляди: 1303

У Кропивницькому провели відразу два благодійні майстер-класи для дітей з виготовлення піци.

Як розповіла CBN директор міжнародного благодійного фонду «Дивожиття» Вікторія Семененко, традицію проведення таких майстер-класів започаткували торік за підтримки піцерії «32 см. Піца на дровах».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Перший цьогорічний благодійний майстер-клас теж вирішили провести у піцерії, проте охочих було так багато, що до акції підключилося кафе-кондитерська «Щастя». Тож у двох закладах учора, 23 лютого, вчилися виготовляти піцу 60 дітей, в тому числі учасники дитячого танцювального колективу «Карамель».

Добра та смачна справа допомогла зібрати 3 тисячі 400 гривень. Вони підуть на допомогу 15-річному Миколі та 7-річному Михайлу, які мають спадкове дегенеративне захворювання - м’язову дистрофію Дюшена і мають пожиттєво приймати ліки.

За словами Вікторії Семененко, вже вдалося зібрати кошти на небулайзер - прилад для інгаляційної терапії, а зібрані під час майстер-класу гроші підуть на придбання ліків.

Фото МБФ «Дивожиття»