Перша офіційно визнана красуня в історії Кіровограда-Кропивницького бореться за життя

Перегляди: 12718

Володарка титулу «Міс Кіровоград-1990» Наталія Семенець потребує допомоги у боротьбі з раком.

Про це пише «Україна-Центр».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Наталія Семенець закінчила на «відмінно» музичну школу за класом фортепіано. Потім успішно - фізмат, працювала в 20-й школі вчителем математики і паралельно проводила групові тренування з аеробіки. Отримала другу вищу освіту на факультеті фізвиховання і стала законодавцем моди на нові види тренувань краси. Чим вона тільки не займалася: бодіфлекс, пілатес, степ, аква-аеробіка, танцювальна аеробіка.

Найперші на Кіровоградщині конкурси краси - це теж її.

1988 рік - «Міс Молодість» у клубі Компанійця. 1989 - «Міс Дивна Мить» - Міжнародний конкурс краси в м. Олександрія. 1990 - «Міс Кіровограда». 1991 - учасниця першого всеукраїнського конкурсу краси, Київ.

Завжди красива, струнка і з чарівною посмішкою. Дуже світла і життєрадісна людина. Недавно у Наталії Семенець діагностували рак легені четвертого ступеня з метастазами в наднирник і печінку. Крім діагнозу, у неї дикі болі в нозі, від яких рятують тільки сильні знеболюючі. Вона різко втратила у вазі. Єдина надія - на поїздку до Києва. Потрібні гроші, близько 80 000 грн, яких у її сім'ї, на жаль, немає. І вона змушена звернутися за допомогою до всіх небайдужих.

Реквізити карти ПриватБанку мами Наталії Семенець: 5168 7574 0686 8119 (Семенець Лариса Мойсеївна).