Збірна юних кропивничан посіла друге місце у фіналі всеукраїнських змагань Cool Games

Перегляди: 956

У Києві протягом трьох днів проходили змагання Cool Games, які складалися з двох групових етапів, півфіналів та гранд-фіналів у кожному з дивізіонів, повідомив СВN викладач фізкультури наукового ліцею Олександр Сухоручко.

Такий захід проводиться вже втретє поспіль комітетом з фізичного виховання та спорту по всій Україні. Спочатку найкращих визначають на регіональних відбіркових етапах.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Переможці відбіркових етапів беруть участь у всеукраїнському фіналі. Кіровоградщину в цьому році представляла збірна команда наукового ліцею, сімнадцятої та двадцять шостої школи з Кропивницького.

Збірні були поділені на три вікові дивізіони: 9-10 років, 11-13 та 14-17 років.

Найкращими у наймолодшому дивізіоні стали представники Волинської області. У другому дивізіоні перемогу святкували також волиняни, які були кращими у естафетах. У гранд-фіналі відбулося протистояння у найстаршому дивізіоні, де змагалися команди Києва та Кіровоградської області. У результаті збірна Кіровоградщини здобула срібні нагороди.