У Кропивницькому «Час Пік» організував концерт заради порятунку 7-річного танцівника (ФОТО)

Перегляди: 3681

Сьогодні, 26 лютого, у Кропивницькому хореографічний колектив «Час Пік» разом із друзями виступили на головній сцені області, аби допомогти 7-річному Назарчику Михайлюку, передає кореспондент CBN.

Минулого року хлопчику, який тільки почав займатися в ансамблі, поставили страшний діагноз: лімфома Беркітта.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Коли ми дізналися, що Назарчик тяжко захворів, вирішили допомогти. Керівниця ДЮЦу підтримала нашу ініціативу, а до нашої акції приєдналися абсолютно усі колективи центру разом із батьками вихованців», - розповіла художній керівник ансамблю сучасного танцю «Час Пік» Ірина Мурована.

На сцені філармонії виступили колективи обласного центру дитячої та юнацької творчості «Час Пік», театр – студія «Маска», студія дитячої естрадної сучасної пісні «Вікторія», студія вокального мистецтва «Антарес», шоу–театр «Імідж», ансамбль бандуристів «Орія», студія художнього слова «Юність», а також зразковий художній колектив студія хореографічного мистецтва «Аеліта».

Концерт назвали «Щасливі діти – щаслива країна».

За словами Ірини Мурованої, вперше за її 30 років роботи колектив проводить такий концерт. «І, дай Боже, щоб це був останній такий захід. В моєму житті було багато виступів. Цей концерт, з одного боку, яскравий і веселий, але для мене він дуже важкий. Усі діти знають, з якою метою ми виступаємо, і дуже відповідально поставилися до цього», - розповіла Ірина Мурована.

На концерті були присутні і батьки Назарчика Михайлюка. Його мама Олена подякувала усім за підтримку.

У коментарі CBN вона зізналася, що безмежно вдячна людям, які допомогли її сину.

«Назарчик пройшов першу хіміотерапію. Попереду в нього ще тривала боротьба з хворобою. Але він дуже сильний. Він дуже хоче одужати і повернутися в «Час Пік». Понад усе він любить танцювати», - розповіла пані Олена.

Усі присутні у концертній залі філармонії – і артисти, і глядачі – разом побажали Назарчику здоров'я. До цього побажання приєднується й колектив CBN.

Фото Григорія Зуба, CBN