У кропивницькому філіалі школи Гогвортсу кращим учням вручили дипломи (ФОТО)

Перегляди: 1025

У Кропивницькому вручили дипломи кращим учням Гогвортської школи магії та чарів, передає кореспондент CBN.

Онлайн-гра за Поттеріаною, яку започаткували бібліотекарі кропивницької книгозбірні №19 чотири роки тому, в цьому році набула всеукраїнського масштабу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Фанати книг Джоан Ролінг з міст та сіл України змагалися за честь отримати дипломи магічної школи.

Вчилися у школі магії 54 учні-чарівники віком від семи до 60 років: школярі, студенти та дорослі люди.

Випускні іспити містили 10 питань на знання історії Гогвортса, чарівних предметів та магічних істот. Учні повинні були скласти власний рецепт крапель успіху та закріпити його дію заклинанням.

Найоригінальніший рецепт викликав схвальну оцінку у членів журі. Він такий: трішки грошей, крапелька щастя та любов до того, що ти робиш.

18 шанувальників фантастичного світу Джоан Ролінг отримали дипломи Гогвортської школи магії та чарів з оцінками випускних іспитів і кваліфікацією «чарівник» у Кропивницькому.

У бібліотеку-філію для дітей №19 вони приїхали з віддалених куточків міста разом з батьками. Серед них першокласник з наукового ліцею Тадей Гулий, Вікторія Мажара, що навчається у 6 класі школи №19, п'ятикласник Кирило Єршов з шостої школи, п'ятикласник Богдан Хамренко зі школи-гімназії №31, Дмитро Рахно, що навчається у 7 класі НВО №23, та Наталія Гордієнко.

Ще 36 дипломів відправилися у різні куточки України.