У Кропивницькому вибрали кращого керівника гуртка - 2020 (ФОТО)

Перегляди: 2406

У Кропивницькому провели перший обласний конкурс серед керівників гуртків закладів професійної та фахової передвищої освіти«Кращий керівник гуртка 2020», передає кореспондент СBN.

Ініціатором заходу став Центральноукраїнський державний будинок художньої та технічної творчості (ЦДБХТТ) за підтримки департаменту освіти обласної держадміністрації та центру розвитку національних культур «Єдина родина» й обласної спілки вірмен.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами директора ЦДБХТТ Олени Арутюнян, головна мета конкурсу - виявити найталановитіших педагогів, сприяти їх самореалізації та стимулювати подальшу творчу діяльність.

Конкурс проходив у два етапи. У заочному турі взяли участь 15 керівників гуртків навчальних закладів області, сім вийшли у фінал. Напрямки їхньої роботи - хореографічний, театральний, художнє слово, технічна творчість, декоративно-ужиткове мистецтво.

Учасники розказували і показували, чим займаються, чого досягли, в чому їхнє педагогічне кредо, яку мету ставлять перед собою на заняттях, які методики використовують.

Сім педагогічних оскарів чекали на переможців, які визначалися за такими критеріями, як оригінальність викладання, педагогічна майстерність, методичні розробки тощо.

Гран-прі конкурсу отримав керівник гуртка професійно-технічного училища №40 Новоукраїнки Олександр Кожухарь.

Кращу самопрезентацію «Я у професії» провела керівник гуртка музичного мистецтва професійно-технічного училища №30 смт Торговиця Новоархангельського району Олена Сторожук.

Краща методична розробка була у керівника гуртка технічної творчості Кропивницького коледжу механізації сільського господарства Олексія Бондаренка.

За оригінальність викладання Оскара отримала керівник гуртка професійно-технічного училища №16 Малої Виски Тетяна Савченко.

За педагогічну майстерність нагороджена керівник гуртка Центральноукраїнського вищого професійного училища ім. Федоровського Альвіна Хажо.

Кращі знання, вміння та навички продемонструвала керівник гуртка музичного мистецтва Знам'янського професійного ліцею Валерія Красова.

За представлення своєї діяльності «Гуртом у гурті» Оскара отримала керівник гуртка Кропивницького ліцею сфери послуг і торгівлі Юлія Матюха.