Кращим спортивним журналістом року України став кропивничанин Юрій Ілючек

Перегляди: 2092

Спортивний оглядач CBN і телеканалу «Вітер» Юрій Ілючек став кращим спортивним журналістом року в Україні.

Церемонія нагородження переможців конкурсу НОК України «Україна олімпійська» серед спортивних журналістів та спортивних фотографів відбулася в Олімпійському домі в Києві вчора, 27 лютого.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Перед її початком Церемонії вшанували найкращих спортсменку та тренера грудня 2019 року. Це вже 12-й титул фехтувальниці, олімпійської чемпіонки, шестиразової чемпіонки світу, володарки Кубку світу-2019 Ольги Харлан. Ольга отримала свій рекордний приз і стала лідером серед українських атлетів, випередивши гімнаста Олега Верняєва.

Найкращим тренером став особистий наставник рекордсменки Юрій Марченко.

Юрій Ілючек отримав свою другу нагороду в номінації «Найкращий спортивний журналіст року» з рук олімпійських чемпіонів Сергія Бубки та Ольги Харлан.

Перша така нагорода Ілючека від НОК України - 2007 року. «Я дуже радий, що цю нагороду отримав як спортивний оглядач СВN. Дякую колегам за терпіння й розуміння, а меценатам - за підтримку й віру. Попереду нові виклики і, сподіваюся, нові перемоги», - зазначив журналіст.