На Кіровоградщині затримали банду, яка крала на території п’яти областей України (ФОТО)

Перегляди: 1568

На Кіровоградщині затримали банду, яка протягом минулого та цього років скоїла низку крадіжок з приватних помешкань, магазинів та складських приміщень на території Кіровоградської, Вінницької, Київської, Миколаївської та Черкаської областей.

Про це CBN поінформували в прес-службі департаменту внутрішньої безпеки Національної безпеки України.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Учасники групи – жителі Кіровоградщини, двоє з яких знаходились у розшуку за вчинення тяжких злочинів. При цьому вони вільно проживали за місцем реєстрації, а співробітники місцевих підрозділів поліції не реагували.

Правоохоронці провели санкціоновані обшуки за місцем проживання злочинців, де вилучили боєприпаси, поцуплені зловмисниками речі та готівку. Готується оголошення про підозру п’яти чоловікам, двом уже вручили. В порядку ст. 190 КПК України затримали 26-річного жителя Голованівського району.

Кіровоградське управління ДВБ НПУ ініціювало службове розслідування за фактом невжиття належних заходів реагування співробітниками поліції області та проводить перевірки на предмет можливої причетності правоохоронців до злочинних дій групи.