У Кропивницькому визначили три ділянки під житлову забудову

Перегляди: 1162

У Кропивницькому підготували три інвестиційні проекти з виділенням земельних ділянок під забудову.

Про це повідомив заступник міського голови Олександр Мосін під час наради в голови ОДА Андрія Балоня з питання перспектив розвитку житлового будівництва на території міст обласного значення, передає прес-служба міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Перша ділянка розташована на проспекті Університетському. Її орієнтовна площа 3,2 га. Тут підведені всі зовнішні мережі: водопостачання, каналізація, електро - та газопостачання.

«Розташована ділянка в житловому районі, де поряд вже є багатоповерхівка, - сказав Олександр Мосін. – Також тут розвинута транспортна мережа, зручні під’їзні шляхи. Тут курсують автобуси №№ 111-Б, 116-а, 274, маршрутне таксі №113, та тролейбуси №№1 та 5».

Друга земельна ділянка площею 0,9 га розміщена на перехресті вулиць Сергія Сєнчева та Джерельної. Тут також є всі необхідні для зведення багатоповерхівки мережі, функціонують під’їзні шляхи, регулярно курсує громадський пасажирський транспорт: автобусні маршрути №№ 111, 103 та маршрутне таксі №21.

Третя місце під забудову багатоповерхівки - по вулиці Генерала Жадова. Орієнтовна площа ділянки із всіма наявними комунікаціями – 38,5 га.

«Біля цієї території надзвичайно розвинута транспортна мережа, їздять автобуси №№ 1Ц, 3, 5, 11, 134, - повідомив заступник міського голови. – Також поряд розташовані магазини, є медичні заклади».

Загалом, за інформацією Олександра Мосіна ці земельні ділянки є інвестиційно привабливими та повністю відповідають всім вимогам під житлову забудову.