«Олександрія» не змогла переграти ФК «Львів»

Перегляди: 960

У матчі 20-го туру Української Прем’єр-Ліги ФК «Олександрія» на виїзді зустрічалася з ФК «Львів».

Перший тайм матчу в Львові вийшов не дуже видовищним, господарі намагалися атакувати, але нічого біля воріт Білика не вийшло. Гості ж контратакували гостріше, передає спортивний оглядач CBN — Юрій Ілючек.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На 10-й хвилині олександрійці повели в рахунку. Після навісної передачі в штрафну та скидки головою від Банади ефектно, поклавши корпус, метрів із 14-ти ціль вразив Богдан Мишенко. Хавбек відзначився вже в своєму першому офіційному поєдинку за «Олександрію». До перерви більше небезпечних моментів не виникало. Відпочивати суперники пішли за рахунку – 0:1.

У дебюті другого тайму конкуренти активізувалися й почали створювати небезпечні моменти. Білик зреагував на удар Ренана, а Сарнавський відбив «постріл» Гречишкіна.

На 53-й хвилині друге попередження отримав Татарков і залишив господарів поля в меншості. Та скористатися чисельною перевагою олександрійцям не вдалося.

Наприкінці зустрічі гості були покарані за свою розслабленість. Сарнавський вибив м’яч від воріт. Далі м’яч був переведений ближче до штрафної, де позиційної помилки припустилися центрбеки «Олександрії». Альваро вискочив сам на сам із Біликом, розібрався з голкіпером і вразив порожні ворота.

Як не намагалися хлопці Володимира Шарана вирвати перемогу – здобути надважливі три очки олександрійцям не вдалося. У підсумку, була зафіксована нічия – 1:1.

Наразі третє місце посідає луганська «Зоря», яка, маючи матч у запасі, випереджає команду Володимира Шарана на три пункти.