У Кропивницькому черкащани мітингували на підтримку «Футболіста» Костянтина Волкова

Перегляди: 4944

В обласному центрі сьогодні, 2 березня, на площі Героїв Майдану та біля приміщення ГУ НП в Кіровоградській області пройшов мітинг на підтримку оголошеного в розшук Костянтина Волкова.

На площі зібралися молодики з прапорами благодійного фонду Костянтина Волкова та футбольного клубу «Зірка», передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Про неправомірність дій прокурорів та поліції, які шукають Волкова, розповідав представник ГО «Організований захист громадян», що знаходиться у Черкасах.

Більшість присутніх відмовлялася спілкуватися з журналістами.

По закінченні мітингу на площі більша частина його учасників перейшла до будівлі обласної поліції, де продовжилося вигукування лозунгів на підтримку Констянтина Волкова. Також мітингувальники зачитали звернення до керівника обласної поліції Роман Козьякова з вимогою піти у відставку.

Нагадаємо, Костянтин Волков перебуває у розшуку в рамках кримінального провадження за статтею 348 Кримінального кодексу – посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця. Також Волков проходить у справі про стрілянину під Кіровським райсудом у Кропивницькому.

Раніше Костянтин Волков був віце-президентом ФК «Зірка». Наразі його прізвища серед менеджерів клубу немає.