У Кропивницькому розриватимуть угоди з підприємствами, де не дезінфікують салони пасажирського транспорту

Перегляди: 825

Сьогодні, 2 березня, міський голова Андрій Райкович наголосив, що салони громадського транспорту у Кропивницькому мають до трьох разів на день проходити дезінфекцію.

Про це CBN поінформували в прес-службі міської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Необхідно кілька разів на день обробляти салони транспортних засобів спеціальним розчином, - доручив міський голова. – Це суттєво знизить ризик розповсюдження захворювання в місцях значного скупчення людей, а пасажирський транспорт і є одним із таких місць».

При цьому очільник міста звернув увагу керівництва управління розвитку транспорту та зв’язку, що завдання проводити регулярну дезінфекцію стосується не тільки комунального пасажирського транспорту, а й приватних маршрутних таксі.

«Активно комунікуйте з керівниками приватних транспортних підприємств, - відзначив Андрій Райкович. – У разі саботажу такого рішення й ігнорування законних вимог міської влади необхідно розривати угоди на надання послуг з пасажирських перевезень в обласному центрі».