У Кропивницькому учасники проекту «Все про ваше здоров’я» поділилися знаннями (ФОТО)

Перегляди: 1173

29 лютого у прес-центрі CBN у Кропивницькому відбулася зустріч учасників освітнього проекту «Все про ваше здоров’я», що організований керівником Кропивницького представництва міжнародної компанії Green World Світланою Лавриненко.

Перед гостями виступили кропивницькі експерти з питань профілактики та підтримки здоров’я, естетики тіла та тілесно орієнтованої терапії.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Лікар-педіатр, алерголог Лариса Демешко-Буякова, експерт у питаннях вікової фізіології, розкрила особливості та необхідні умови підтримки здоров’я в різних вікових групах.

Спеціаліст у сфері естетики тіла Ірина Сівек поділилася знаннями в питаннях підтримки краси та молодості шкіри - необхідними умовами харчування та щоденного догляду за шкірою обличчя і всього тіла.

Психолог-практик, спеціаліст з тілесно орієнтованої терапії Олена Омельяненко виклала у своєму виступі особливості роботи з тілом у процесі відновлення здоров’я та необхідні умови психологічних чинників, що впливають на фізіологічні процеси та стан здоров’я людини.

Як зазначила організатор проекту Світлана Лавриненко, «багаторічна співпраця з компанією Green World, що спеціалізується на виробництві продукції для підтримки здоров’я, показала важливість свідомого ставлення та догляду за своїм здоров’ям. Але низький рівень обізнаності більшості людей у зазначених питаннях та недостатній рівень сучасних медичних послуг у нашій країні спричиняє низький рівень культури здоров’я населення, а як наслідок – погане самопочуття та зниження якості життя у переважної більшості людей.

Мета проекту "Все про ваше здоров’я" - бажання створити умови для всіх, хто свідомо ставиться до себе і свого здоров’я, хто розуміє необхідність щоденної уваги до свого фізичного, психологічного та емоційного стану, отримати необхідні рекомендації та знання в цих питаннях від реальних практикуючих спеціалістів нашого міста».

Запрошуємо до участі у проекті. Уся детальна інформація за телефоном (050) 487-51-30 - Світлана Лавриненко.

[gallery td_gallery_title_input="Зустріч учасників проекту «Все про ваше здоров’я», організованого Green World" td_select_gallery_slide="slide" link="none" ids="61680,61681,61682,61683,61684,61685"]

Компанія Green World спеціалізується на розробці й виробництві оздоровчої продукції за принципами традиційної китайської медицини.

Компанія акредитована ФУЛС (Федеральне управління з лікарських засобів у США)

Представництва компанії є більш ніж у 30 країнах світу.

Над розробкою продукції працюють шість науково-дослідних інститутів. Вона виготовляється на американському устаткуванні за рецептами стародавньої китайської медицини.