Екс-комуністи хочуть встановити у Кропивницькому інформаційну дошку про радянських військовополонених

Перегляди: 1249

Виконком міської ради Кропивницького планує дозволити партії «Ліва опозиція» встановити інформаційну дошку про радянських військовополонених.

Проект рішення виконкому опублікований на сайті міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Дозволити Кропивницькій міській організації політичної партії "Ліва опозиція" у Кіровоградській області встановити інформаційну дошку радянським військовополоненим на будівлі відділення Військової служби правопорядку Миколаївського зонального відділу Військової служби правопорядку (м. Кропивницький)за адресою: м. Кропивницький, вулиця Шевченка, буд. 3», - сказано в документі.


16 грудня 2015 року Окружний адміністративний суд Києва завершив розгляд справи за позовом Міністерства юстиції до КПУ про заборону її діяльності. Справа розглядалась за участі третьої особи – Уповноваженого ВРУ з прав людини. Суд задовольнив позов Міністерства юстиції у повному обсязі, заборонивши діяльність Комуністичної партії України.

До складу «Лівої опозиції» у 2015 році ввійшли компартія, Прогресивна соціалістична партія (Наталя Вітренко) та інші політичні сили й громадські організації.