ФК «Олександрія» розгромив «Карпати»

Перегляди: 1075

У матчі 21-го туру Української Прем’єр-Ліги ФК «Олександрія» на виїзді зустрічався з львівськими «Карпатами», передає CBN.

Олександрійцям потрібно було перемагати для того, щоб продовжувати претендувати на бронзу. Цього разу тренерський штаб гостей не робив радикальних змін у складі в порівнянні з попередньою зустріччю. Хіба що до основи повернулися голкіпер Юрій Паньків, центрбек Владислав Бабогло та півзахисник Максим Третьяков.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Ну а «Карпати» посідають останню сходинку турнірної таблиці, й кожне турнірне очко для львів’ян на вагу золота.

Матч проходив у важких погодних умовах під дощем та мокрим снігом. У першому таймі на полі точилася рівна боротьба за невеличкої ігрової переваги команди Володимира Шарана. Та небезпечних моментів біля обох воріт майже не виникало. Але олександрійцям вдалося забити надважливий гол. Під час боротьби в штрафному майданчику господарів захисник порушив правила проти Владислава Бабогло. Пенальті впевнено реалізував Максим Третьяков – 0:1. До перерви рахунок не змінився.

А ось у другому таймі хлопці Володимира Шарана додали в швидкості й довели свою перевагу. Спочатку після швидкої контратаки та двох рикошетів м’яч потрапив до Третьякова. Півзахисник метрів із 15-ти холоднокровно вразив дальній кут воріт Антона Каніболоцького, який дебютував за «Карпати» - 0:2.

Далі в гостей пройшла ще одна атака правим флангом й на верхову подачу відгукнувся Артем Сітало. З ударом форварда головою голкіпер «Карпат» дивовижним чином впорався. Але той таки Сітало першим встиг на добивання – 0:3.

Ну й остаточно добив команду Романа Санжара Євген Банада. Хавбек олександрійців прийняв у штрафній передачу з лівого флангу, розвернувся й спокійно пробив на виконання – 0:4.

Після не дуже справедливих поразки від ковалівського «Колоса» та нічиєї з ФК «Львів» команда Володимира Шарана здобула дуже важливу з усіх точок зору перемогу.

За тур до завершення першого етапу чемпіонату в елітному дивізіоні ФК «Олександрія» з 37 очками посідає п’яте місце. Попереду олександрійців чернігівська «Десна» ( 39 очок), київське «Динамо» (42 очка), луганська «Зоря» (43 очка) та донецький «Шахтар»( 56 очок).