«Солідарність» не голосуватиме за зміни до обласного бюджету (ВІДЕО)

Перегляди: 1351

Депутати фракції «Солідарність» Кіровоградської обласної ради не підтримають рішення про внесення змін до обласного бюджету на 2020 рік на сесії завтра, 5 березня.

Про це кореспонденту CBN заявив очільник обласної організації партії «Європейська Солідарність» Сергій Коваленко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Депутати фракції не підтримуватимуть зазначений проект рішення, оскільки є ряд питань щодо першочерговості запропонованих видатків. Розподіляючи весь фінансовий ресурс, для закладів охорони здоров’я обласного підпорядкування закладене фінансування лише на перші три місяці. А з огляду на те, що з першого квітня фінансування відбуватиметься через Національну службу здоров’я, ми не маємо відповіді на запитання, чи достатньо цих коштів. Ми повинні мати той фінансовий ресурс, який дозволить підтримати, допомогти і підсилити безпосередньо медичний напрямок. Тому вважаємо передчасним прийняття зазначених змін до бюджету. Прийнятий у грудні на 2020 рік обласний бюджет, містить основні показники для забезпечення життєдіяльності закладів, які фінансуються його коштом», – зазначив Коваленко.

https://youtu.be/U_bEpaSdbcQ