Депутати Кропивницького закликають колег з облради не підтримувати реорганізацію медзакладів

Перегляди: 842

Депутати міськради делегували Максима Лінченка на засідання сесії облради, аби він закликав колег не підтримувати проект рішення про реорганізацію закладів охорони здоров’я, передає кореспондент CBN.

У проекті рішення, розміщеному на сайті облради, депутатам запропонували припинити діяльність обласного дитячого патолого-анатомічного бюро шляхом приєднання до обласної клінічної дитячої лікарні.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Припинити роботу трьох закладів - Олександрійського наркологічного диспансеру, Олександрійської психіатричної лікарні, обласного наркодиспансеру до обласної клінічної психіатричної лікарні.

Припинити діяльність Олександрійського онкодиспансеру, приєднавши до обласного клінічного онкологічного центру.

Припинити роботу Олександрійського протитуберкульозного диспансеру шляхом приєднання до обласного протитуберкульозного диспансеру.

Олександрійський шкірно-венерологічний диспансер запропонували приєднати до обласного шкірно-венерологічного диспансеру.

Умовою є забезпечення продовження дії трудових договорів з працівниками даних комунальних некомерційних підприємств, що припиняються.

«Чому жителі Олександрії за довідками про психічний стан повинні їхати до Кропивницького?» - запитала ініціаторка звернення, депутатка Анна Ніжнікова.

Вона зазначила, що нині невідомо, чи є на території обласної психлікарні достатньо місця, щоб прийняти пацієнтів трьох спеціалізованих закладів, два з яких знаходяться взагалі в іншому місті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи не знищить медреформа Кіровоградську обласну психіатричну лікарню?