Батьки четвірні у Кропивницькому мріють про власну квартиру

Перегляди: 3004

Очільники міста й області думають над тим, аби забезпечити сім'ю Валіхновських, в якій народилась четвірня, власним житлом, передає кореспондент CBN.

Це питання вони підняли сьогодні, коли разом із керівниками департаменту охорони здоров’я та служби надзвичайних ситуацій, прийшли привітали породіллю. 

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Дружині рятувальника Анастасії Валіхновській, яка три дні тому народила чотирьох донечок-близнючок, вручили подарунки. Молода мама якраз тримала на руках наймолодшу донечку. Дві дівчинки уже дихають самостійно. Від міста родина отримала сертифікат на 60 тисяч гривень, м’які іграшки для дівчаток та памперси. Породілля вітанням зраділа. Каже, нині для родини питання номер один – це житло. Адже наразі молода сім'я винаймає квартиру.

«Ми будемо думати з Андрієм Богдановичем, Олександром Анатолійовичем, щоб дітям було де жити, бо ж знаємо, що не розраховували на чотирьох діток. Тому будемо думати. – Обов’язково», - сказав Андрій Райкович.

«Ми знімаємо квартиру. Я студентка. На одну зарплату важкувато. То потрібно житло», - погодилася молода мама.

Нагадаємо, у перинатальному центрі обласної лікарні народилися чотири дівчинки вночі, 3 березня.