Очільник Кропивницького зустрівся з рідними загиблих та зниклих безвісти учасників АТО

Перегляди: 1028

Сьогодні, 6 березня, міський голова Кропивницького Андрій Райкович та секретар міськради Андрій Табалов зустрілися із жінками, в чиїх родинах були загиблі та зниклі безвісті учасники АТО та ООС, передає кореспондент CBN.

Відбулася зустріч з нагоди Міжнародного жіночого дня. Більше 70 жінок цього дня отримали квіти та сертифікати на відпочинок у місцевому кафе.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Бажаю, щоб у вашому житті було все якнайкраще, аби збувалися всі мрії і в житті було щастя, радість, а в душі - весна. Хай цей рік буде щасливим для вас, для нас, а найголовніше, щоб закінчилася війна, адже це наша найбільша мрія», – зазначив Андрій Райкович.

Під час зустрічі представниця громадської організації «Єдина родина Кропивниччини» Олена Степанок вручила шести донькам загиблих військових іменні кулони «Батьківське серце».

«Людина живе, поки її пам’ятають. Тому хочу, аби доньки носили ці іменні кулони й вони стали для них оберегом», – зазначила вона.