У Кропивницькому вже можна починати роботу над проектом велодоріжки - секретар міськради

Перегляди: 1147

Реалізація проекту облаштування велодоріжки у Кропивниькому переходить у практичну площину.

Про це повідомляє прес-служба міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

6 березня секретар міської ради Кропивницького Андрій Табалов зустрівся з представниками велоспільноти міста, щоб обговорити шляхи реалізації в обласному центрі проекту громадського бюджету «Велокроп».

До зустрічі долучилися автор проекту – заступник міського голови Андрій Паливода та начальниця головного управління ЖКГ міської ради Тетяна Савченко.

Андрій Табалов зауважив, що проектувальник вже може починати розробку проекту: «Вже зараз потрібно вести активний діалог із проектувальником, аби він не гаяв часу і розпочинав роботу. За тиждень буде готовий проект, ще два тижні - на проведення експертизи».

Тетяна Савченко наголосила, що найбільше часу займуть саме тендерні процедури. Але після їх проведення роботи з асфальтування, облаштування безбордюрного доступу, розмітки та встановлення дорожніх знаків розпочнуться негайно.

Андрій Табалов також порадив велоактивістам ретельно контролювати всі етапи реалізації проекту, аби виконавці зробили все якісно, за всіма нормами і правилами. Велолюбителі, у свою чергу, домовилися, що на вихідних проїдуться визначеним маршрутом, аби на власні очі побачити проблемні місця і врахувати їх під час будівництва велодоріжки.