У Свiтловодську заклад громадського харчування закрили через порушення
Фахiвцi Держпродспоживслужби перевiрили дотримання законодавства у сферi безпечностi харчових продуктiв у закладi громадського харчування у Свiтловодську.
Про це CBN поiнформували в прес-службi Держпродспоживслужби в областi.
Пiд час перевiрки виявили низку порушень.
«Перехрещуються потоки брудного посуду та готових страв, що може стати причиною забруднення продуктiв. У холодильниках готова продукцiя та сировина зберiгаються невпорядковано, порушується товарне сусiдство. В морозилцi продукти зберiгаються без етикеток чи стiкерiв. Не витримується необхiдний температурний режим в холодильниках, що може призвести до розмноження патогенних мiкроорганiзмiв у продуктах», - зазначили в прес-службi.
За результатами перевiрки вирiшили тимчасово призупинити роботу закладу до усунення виявлених порушень.