У Свiтловодську заклад громадського харчування закрили через порушення

909
кількість переглядів

Фахiвцi Держпродспоживслужби перевiрили дотримання законодавства у сферi безпечностi харчових продуктiв у закладi громадського харчування у Свiтловодську.

Про це CBN поiнформували в прес-службi Держпродспоживслужби в областi.

Пiд час перевiрки виявили низку порушень.

«Перехрещуються потоки брудного посуду та готових страв, що може стати причиною забруднення продуктiв. У холодильниках готова продукцiя та сировина зберiгаються невпорядковано, порушується товарне сусiдство. В морозилцi продукти зберiгаються без етикеток чи стiкерiв. Не витримується необхiдний температурний режим в холодильниках, що може призвести до розмноження патогенних мiкроорганiзмiв у продуктах», – зазначили в прес-службi.

За результатами перевiрки вирiшили тимчасово призупинити роботу закладу до усунення виявлених порушень.

О 16:00 щонеділі ми надсилаємо лист, у якому пишемо про головні події тижня, що минув (пріоритет - Кіровоградщина, але згадуємо і про всеукраїнські, якщо вони мають якесь відношення до області). У повідомленні також - анонси на наступний тиждень.


Приєднуйтеся до нас у Facebook, читайте в Telegram і Twitter.