ФК «Олександрія» припинив боротьбу за Кубок України

Перегляди: 913

У матчі ¼ фіналу Кубку України ФК «Олександрія» на виїзді зустрічався з київським «Динамо», передає кореспондент CBN.

Перший тайм проходив за невеликої переваги господарів поля, але гості надійно захищалися. Небезпечних моментів біля воріт обох команд майже не виникало. В олександрійців непоганий шанс забити мав Дмитро Гречишкін, але його потужний удар пройшов вище цілі.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На початку другого тайму за друге попередження в киян вилучили Мохамеда Кадірі. Гості продовжували грати на контратаках. Господарі йшли вперед великими силами. Наприкінці матчу Назарій Русин, який активно увійшов у гру відразу після перерви, вразив ворота Юрія Паньківа. Гол відмінили після підказки VAR через положення поза грою. Основний час завершився нульовою нічиєю.

На початку першого овертайму знову на вістрі атаки «Динамо» був Русин після передачі з лівого флангу. Цього разу Юрій Паньків відбив удар форварда киян із близької відстані. Олександрійці продовжували грати другим номером, але сміливіше йшли в атаку. Господарі поля грали в захисті зібрано й не дозволяли загрожувати воротам Георгія Бущана. Підопічні Олексія Михайличенко наполегливо шли вперед, а гості чекали свого шансу, відповідаючи контрвипадами. Відзначитися командам знову не вдалося.

На початку другого овертайму господарі поля провели швидку контратаку. Комбінація за участі Сидорчука, Русина, Караваєва та Циганкова, який вийшов на поле наприкінці основного часу, завершилися влучним ударом останнього в дальній кут – 1:0.

Олександрійці пішли відіграватися великими силами. Після кутового чудовий шанс відновити рівновагу втратив Максим Задерака. Потужний удар півзахисника метрів із 17-ти прийшовся трохи вище воріт. Підопічні Володимира Шарана, який до Артема Сітала випустив на поле другого нападника Дениса Безбородька, притисли господарів до їх воріт. Кияни захищалися всією командою. На 116 хвилині гості заробили дуже перспективний штрафний прямо по центру. Удар Дмитра Гречишкіна прийшовся прямо в руки Георгію Бущану. Кияни втримали мінімальну перевагу й вийшли до півфіналу Кубку України.