«Інгулець» не зміг пробитися до півфіналу Кубку України

Перегляди: 1133

У чвертьфінальному поєдинку Кубку України петрівський «Інгулець» на виїзді зустрічався з ФК «Минай», передає кореспондент CBN.

Основний час завершився внічию – 1:1. На 30 хвилині господарів поля вперед вивів Олександр Глагола. На початку другого тайму рівновагу відновив нападник гостей Олександр Мішуренко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На 78 хвилині петрівчани залишилися в меншості після вилучення Дмитра Фатєєва. Та підопічним Сергія Лавриненка вдалося вистояти й перевести матч в овертайм. У додатковий час гості не тільки захищалися, але й намагалися контратакувати.

На 117 хвилині спочатку склади вирівнялися після того, як друге попередження отримав Руслан Нікітюк. Але за хвилину також другий «гірчишник» арбітр показав петрівчанину Павлову. На останній хвилині додаткового часу мав шанси вивести свою команду в півфінал Ніка Січанава, удар якого з нижнього кута потягнув воротар «Миная» Андрій Попович. І саме голкіпер господарів став головним героєм серії післяматчевих пенальті. У гостей забили Синьогуб, Коваленко, Загальський, Коробка та Балан. У господарів влучними були Микуляк, Нурієв, Кополовець, Попович, Вагін і Маїк.

Андрій Попович відбив удари Бартуловича, Писного, а Лупашко пробив вище поперечини. При цьому ще один удар Коваленко пробив двічі, адже під час першого голкіпер вийшов вперед з лінії воріт й м’яч відбив. Другий удар півзахисника петрічан був влучним. У господарів вище цілі пробили Карноза и Стасюк, а Жичиков влучив у поперечину. Двічі петрівчани мали шанс закінчити серію на свою користь, але гостям не пощастило. А воротар Попович не тільки забив із «позначки» сам, але й потягнув вирішальний удар свого колеги по амплуа Богдана Шуста. Тож, 6:5 в серії та 7:6 у матчі й саме «Минай» вперше в своїй історії вийшов до півфіналу Кубку України.