У Вiнницi зупинили п’яного водiя пасажирського мiкроавтобуса з Кiровоградщини (ФОТО)

Перегляди: 1026

У Вiнницi за порушення правил дорожнього руху полiцейськi зупинили автомобiль Volkswagen iз пасажирами у салонi, водiй автобуса мав ознаки алкогольного сп’янiння.

Про це CBN поiнформували в прес-службi ГУ НП Вiнницької областi.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Аби уникнути вiдповiдальностi, 47-рiчний житель Кiровоградської областi запропонував правоохоронцям хабар. Проходити перевiрку на стан сп’янiння чоловiк вiдмовився.

Порушник пред’явив документи полiцейським, вклавши всередину 2000 гривень. Патрульнi попередили чоловiка, що за це iснує кримiнальна вiдповiдальнiсть, однак його це не зупинило.

На чоловiка патрульнi винесли постанову за ч. 2 ст. ст. 122 (проїзд на заборонний сигнал свiтлофора) КУпАП та склали протокол за ст. 130 (керування транспортним засобом у станi сп’янiння) КУпАП. Слiдчий вiдкрив провадження за ч.1 ст. 369 Кримiнального кодексу (пропозицiя, обiцянка або надання неправомiрної вигоди службовiй особi). За це водiю загрожує до чотирьох рокiв позбавлення волi з конфiскацiєю майна.