У Кропивницькому спростили процедуру надання адмінпослуг у сфері реєстрації актів цивільного стану

Перегляди: 1068

Департамент надання адміністративних послуг міської ради Кропивницького та Південно-Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції уклади угоду про спрощення процедур надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану, передає CBN.

Центр надання адміністративних послуг Кропивницького тепер зможе надавати містянам послуги державної реєстрації народження, шлюбу, розірвання шлюбу за спільною заявою подружжя, яке не має дітей, зміни імені, внесення змін до актових записів цивільного стану, їх поновлення та анулювання.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Дякую за співпрацю заступнику начальника Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Кіровоградській області Андрію Грималюку, а також першому заступнику директора департаменту Антону Шевченку і начальнику управління адміністративних послуг департаменту Ользі Шкоді за супровід проекту», - прокоментував директор Департаменту надання адміністративних послуг Сергій Коваленко.

Нагадаємо, у Кропивницькому спростили процедуру оформлення послуг із водопостачання та водовідведення. Також Департамент надання адміністративних послуг планує підписати договори з енерго- та газопостачальними компаніями.