У знам’янській пекарні виявили низку порушень, виробництво зупинили

Перегляди: 751

Фахівці Знам’янського районного управління Держпродспоживслужби перевірили пекарню й під час перевірки встановили, що при роботі в пекарні не дотримувалися вимог законодавства у сфері безпечності харчових продуктів.

Про це CBN поінформували в Держпродспоживслужбі області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На виробництві відсутня інформація про постачальників харчової продукції, тому неможливо встановити її походження; там не надали підтверджуючих документів щодо державної реєстрації потужності; не витримується належний рівень гігієнічних вимог на виробництві, в тому числі щодо захисту харчової продукції від забруднення.

Готові вироби робітники зберігають на лотках, які застелені картонними коробками з-під дріжджів, а на кухні поруч з інгредієнтами зберігають брудний посуд та залишки їжі.

Коробка з маковою начинкою та відкрита коробка з сирковою масою знаходяться в коридорі на підлозі. Водночас не витримується необхідний температурний режим зберігання харчової продукції.

За результатами перевірки та відповідно до ст. 11, ст. 67 Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» управління Держпродспоживслужби області вирішило тимчасово закрити пекарню до усунення порушень.