Новий орендар «Зоряного» у Кропивницькому відновить люмінесцентний мурал на фасаді (ФОТО)

Перегляди: 3984

Мурал «Королева ночі», зображений на стіні колишнього кінотеатру «Зоряний» у Кропивницькому, новий орендар будівлі збереже, передає кореспондент CBN.

У приміщенні невдовзі відкриють супермаркет. Представник торговельної мережі в коментарі кореспонденту CBN заявив, що частину малюнка дівчини у вінку підрядник замалював випадково.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Підрядна організація, яка оновлює фасад будівлі, випадково зафарбувала частину муралу. Я впевнений, що в найближчий час його відновлять. Це буквально один, два дні і все буде відновлено», – розповів представник мережі супермаркету «Маркетопт» Андрій Футорянов.

Особливість муралу в тому, що дівчина, зображена на ньому, вдень спить, а вночі - прокидається. Це перший і поки єдиний люмінесцентний стінопис в обласному центрі.

Днями кропивничани помітили, що на композиції підрядники замалювали частину стрічок. Це обурило жителів. Містяни відразу поширили фото у соцмережах із негативними коментарями.

Збережуть нові орендарі і мурал на іншій стіні «Зоряного».