Кропивничан просять не відвідувати суди без нагальної проблеми

Перегляди: 1066

Кропивничан просять не відвідувати без нагальної потреби Ленінський та Кіровський районні суди під час карантину.

Про це CBN поінформували в прес-службах відомств.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На всій території України з 12 березня до 3 квітня 2020 року встановлений карантин, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» від 11.03.2020 №211.

Аби убезпечити відвідувачів Ленінського та Кіровських районних судів від розповсюдження ГРВІ та масового поширення вірусної інфекції, людей просять утриматися від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов'язкової присутності, а також від особистого відвідування суду для подачі позовів, заяв, скарг, клопотань та інших звернень.

«Просимо поставитись з розумінням до тимчасових профілактичних заходів та пропонуємо вам скористатись можливістю подати свої заяви чи інші звернення до суду із використанням поштового зв’язку, сервісів "Електронного суду" та електронної пошти», – зазначають у прес-службі Ленінського районного суду.

Нагадаємо, кропивничан просять без нагальної потреби не вiдвiдувати структурнi пiдроздiли ПрАТ «Кiровоградобленерго» та водоканал через захворюванiсть на грип та ГРВI.

Всі заклади освіти області будуть на карантині три тижні.