У Кропивницькому під час карантину посилено охоронятимуть школи

Перегляди: 1039

Будівлі освітніх закладів обласного центру посилено охоронятимуть.

Таке завдання поставив перед управлінням освіти на період карантину міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 16 березня, повідомляє прес-служба міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Андрій Райкович наголосив: «Зберегти майно шкіл і садочків - обов'язок керівників і всього колективу. Ми повинні зробити все, щоб унеможливити крадіжки в наших закладах. Також треба врегулювати питання економного опалення на цей період. Де є автономки, включити на мінімальне споживання тепла, і підтримувати температуру».

Міський голова також звернувся до патрульної поліції з проханням посилити увагу кожному освітньому закладу у нічний час, а також допомогти пильнувати дотримання карантинних заходів по всьому місту. Кінотеатри, великі торговельні мережі, заклади громадського харчування, спортивні, розважальні заклади - скрізь адміністрації мають дотримуватись санітарних вимог карантину.

Нагадаємо, в Україні оголосили карантин. Усі заклади освіти Кіровоградщини перебуватимуть на ньому з 12 березня по 3 квітня.