У Помічній АТОвці відновили спортивну залу для дітей (ФОТО)

Перегляди: 841

17 березня - День звільнення Помічної від німецьких загарбників.

Міський голова Помічної Микола Антошик та директор обласного ресурсного центру допомоги учасникам АТО Віктор Колінько нагородили ветеранів АТО пам'ятними відзнаками сьогодні, 17 березня, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Під час урочистостей представники місцевого самоврядування та учасники бойових дій поклали квіти до пам'ятників ветеранам Другої світової війни та ветеранам війни на сході України.

Учасники російсько-української війни також презентували спортивну залу, яку відбудували власними силами. По закінченні облаштування спортивним знаряддям там безкоштовно займатимуться діти. За попередньою домовленістю з міським головою залу передадуть на баланс міської влади.

[gallery td_select_gallery_slide="slide" link="none" ids="63073,63072,63071,63070"]

Нагадаємо, громадське об’єднання «Незламні духом», до якого входять ветерани війни з Росією, та небайдужі жителі Помічної вирішили відновити приміщення покинутої пилорами та створити в ньому дитячий спортивний клуб.